Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-DAMLA Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-DAMLA Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Damla alüminyum döküm masa ayağı güçlü ve sağlam yapısının yanı sıra zarif tasarımı ile iç ve dış mekanın vazgeçilmezleri arasındadır.
Paslanmazlık özelliği nedeniyle dış mekan mobilyalarında sıklıkla tercih edilen ürünler alüminyumdan imal edilenlerdir. Damla masa ayağı otel, cafe, restaurant, pastane gibi işletmelerin iç mekanında olduğu gibi dış mekan oturum alanlarında da uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümünü koruyarak kullanılabilir.
Alüminyum Damla masa ayağı compact, werzalit, membran, corian, masif, iroko, mdf masa tablaları ile kullanıma uygundur. Tabanında zemin ayarı için pingolar mevcuttur. Elektrostatik toz boyalı Damla alüminyum masa ayağı istenilen her renkte imal edilebilir.
Damla alüminyum masa ayağı ve diğer alüminyum masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-DAMLA Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları NEO-DAMLA Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları


Son derece estetik ve dayanıklı bir ürün olan Damla masa ayağı, yoğun kullanımlı işletmeler için şık ve sağlam bir çözüm sunar. Farklı renk ve ağırlık seçenekleri ile üretilmektedir. Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım