Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » Kompozit Kral İkili Masa Ayağı Masa Ayakları

Kompozit Kral İkili Masa Ayağı Masa Ayakları

Kompozit malzeme pas ve küf yapmayan, dayanıklı ve hafif olmasıyla mobilya imalatında sıklıkla tercih edilmektedir. Kompozit Kral İkili masa ayağı iç mekanda kullanıldığı gibi dış mekanda da kullanılabilen hemen her malzemedeki masa tablasıyla mükemmel uyum sağlayan bir üründür.
Özellikle otel, cafe, restaurant, pastane masaları için dayanıklılığı sayesinde uzun ömürlü kullanım olanağı sağlar. Kompozit Kral İkili masa ayağı dikdörtgen ebatlardaki compact, werzalit, mdf, membran, masif, iroko gibi masa tablaları ile kullanıma uygundur.
Altında zemin ayarı için pingolar mevcuttur.
Kompozit Kral İkili masa ayağı, kompozit malzeme ile ürettiğimiz diğer masa ayağı modelleri hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için iletişim sayfamızda bulunan telefon numaralarımızdan yada mail adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kompozit Kral İkili Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Kompozit kral ikili masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Bahçe kullanımında hava şartlarına dayanıklıdır. Paslanma yapmaz. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım