Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NE0-PERA-H Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları

NE0-PERA-H Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları

Pera masa ayağı boru formundaki ahşap dikmesiyle özellikle yuvarlak masa tablaları ile muazzam bir uyum sağlar. Ahşabın sıcaklığı ve metalin kendine has güzelliği ile benzersiz bir tasarım olan Pera ahşap dikmeli masa ayağı kullanılan mekanı da eşsiz kılıyor.
Compact masa tablası, werzalit masa tablası, masif masa tablası, werzalit masa tablası, mdf masa tablası, corian masa tablası, iroko masa tablası gibi bir çok ürünle birlikte kullanılabilir.
Tabanı döküm ağırlıklı ve zemin ayarlı pingolu olan Pera ahşap masa ayağı otel, cafe, restaurant, kantin, yemekhane gibi yoğun kullanım alanlarına uygun yüksek dayanıklılıktadır.
Ahşap masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Toptan siparişleriniz için fiyat teklifi ve termin süresi alabilirsiniz.


NE0-PERA-H Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları


Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.
Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Pera yuvarlak tabanlı masa ayaklarının ölçüleri masa tablasına göre değişebilir. Alt taban döküm ağırlıklı ve pingolu. Masa ayağı, ahşap dikmeli veya ahşap görünümlü metal olabilir. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.




© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım