Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-PARMA-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-PARMA-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Otel, cafe, restaurant gibi işletmelere ve iç mimari projelere farklılık kazandırmak istiyorsanız Parma masa ayağı ile mucizevi bir değişim yaratabilirsiniz.
Alüminyum malzemeden imal ettiğimiz Parma masa ayağı cafe masası, restaurant masası, pastane masası, kantin masası, yemekhane masası gibi yoğun kullanılan alanlarda gerekli mukavemeti sağlayacak özelliklere sahiptir. Pas yapmama özelliği dış mekan masaları için büyük bir avantaj sağlamaktadır. Hafifliği ile kolayca taşınabilme imkanı sunan Parma masa ayağı mimarların da projelerinde sıklıkla tercih ettiği bir üründür.
Membran, compact, werzalit, mdf, masif, teak masa tablası vb. kare ve yuvarlak masa tablaları ile ideal bir bütünlük sağlayan Parma masa ayağı fiyat/performans oranı açısından oldukça başarılı bir üründür.

Masa ayakları ile ilgili detaylı bilgi edinmek, toplu siparişleriniz için fiyat teklifi ve termin süresi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
NEO-PARMA-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.
Ürün Açıklaması :
Parma alüminyum masa ayakları kullanılacak mekanın özelliklerine göre eloksallı veya elektrostatik boyalı imal edilebilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Parma alüminyum masa ayağı, bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım