Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-VENA-H Yükseklik Ayarlı Masa Ayağı Masa Ayakla

NEO-VENA-H Yükseklik Ayarlı Masa Ayağı Masa Ayakla

Vena yükseklik ayarlı masa ayağı iç içe geçmiş 2 borudan oluşur. Bu borular sayesinde istenilirse yemek masası boyunda istenilirse bar masası boyuna yükseltilerek kullanılabilir.
Bar bistro bölümü olan otel, cafe, restaurant gibi mekanların kurtarcısı olan Vena teleskopik masa ayağı 75 cm ila 110 cm arasında yükseltilip alçaltılabilir.
Vena masa ayağı talebe göre kromaj kaplama ya da elektrostatik toz boya uygulamasıyla istenilen renkte imal edilebilir.
Vena yükseltilebilir masa ayağının tabanı döküm ağırlıklı ve zemin ayarlı pingoludur.
Hem bar masası hem de yemek masası olarak kullanılabilen Vena masa ayağından toptan siparişleriniz için fiyat teklifi ve termin süresi bilgisi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Bar masası ayağı, cafe masası ayağı, demir masa ayağı, döküm masa ayağı, kompozit masa ayağı ve ahşap masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi vermek ve sipariş oluşturmak için iletişim sayfamızdaki telefon numaralarımızdan ya da mail yoluyla bize ulaşabilirsiniz.

NEO-VENA-H Yükseklik Ayarlı Masa Ayağı Masa Ayakları


Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.
Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Vena yükseklik ayarlı masa ayağı kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj ve elektrostatik olarak imal edilebilir. İç mekan kullanımına uygundur. Üzeri kapalı dış mekanda da kullanılabilir.İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.




© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım