Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-HENA-H Kare Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayak

NEO-HENA-H Kare Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayak

Ahşap masa ayakları iç mekanın gözde tamamlayıcılarıdır. Hemen her malzemedeki masa tablasıyla mükemmel uyum sağlayarak mekana ahşabın sıcaklığını yansıtan Hena masa ayağının tabanı döküm ağırlıklı ve zemin ayarlı pingoludur.
Doğal görünümü benimseyen mimari anlayış için vazgeçilmez olan ahşap, farklı yorumlamalar ile sıra dışı, modern ve şık mekanlar yaratmak için idealdir. Hena ahşap masa ayağı bu anlamda istenilen konsepti oluşturmak için tercih önceliğine sahiptir.
Kare veya yuvarlak ölçülerdeki compact, werzalit, mdf, corian, masif, mdf, iroko, cam, membran masa tablalarıyla kullanıma uygun olan Hena masa ayağının dikmesi istenilen renkte üretilebilir. Metal kısımları kromaj kaplamalı ya da elektrostatik toz boya uygulamasıyla renkli olarak imal edilebilir.
Ahşap masa ayakları, metal masa ayakları, kromaj kaplama masa ayakları, döküm masa ayakları, plastik masa ayakları, alüminyum masa ayakları, paslanmaz masa ayakları, bistro masa ayakları ve katlanır masa ayakları modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ya da sipariş vermek için iletişim sayfamızdaki mail adresimizden veya telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.


NEO-HENA-H Kare Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.
Hena ahşap dikmeli masa ayağının metal aksamları paslanmaz, kromaj veya istenilen renkte elektrostatik olarak üretilebilir. Ahşap bölümü renk alternatiflidir. Zemin bozukluklarına karşı ayarlıdır. İç mekan kullanımına uygundur. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.

© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım