Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-Klas Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-Klas Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Cafe ve restaurant gibi işletmelerde kullanılacak masa ayakları konsepte, iç ya da dış alanda kullanımına, masa tablasının ağırlığına göre seçilmelidir. Klas masa ayağı alüminyumdan imal edilmektedir ve özellikle dış mekan için ideal bir üründür. Dekorasyonda fark yaratacak modern bir tasarıma sahiptir. Elektrostatik toz boyalıdır ve istenilen her renkte üretilebilir. Düz olmayan zeminlerde denge kurabilmek için tabanında zemin ayarı pingoları mevcuttur. Yuvarlak ve kare ebatlardaki werzalit, mdf, membran, masif, compact, mdf, iroko gibi masa tablaları ile kullanıma uygundur.
İmalatını ve satışını yaptığımız alüminyum, ahşap, plastik, döküm, kompozit, metal masa ayağı çeşitleri hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için iletişim sayfamızda bulunan telefon numaralarımızdan ya da mail adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-Klas Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Klas alüminyum masa ayağının taban çapı Ø42cm dir. 6,25 Kg, 8,7 Kg ve 12,5 Kg olarak üç farklı ağırlıkta üretilmektedir. Farklı statik boya renk seçenekleri için iletişime geçiniz. Kalabalık ve yoğun kullanımlı işletmeler için doğru seçimdir. İstenirse demonte olarak da teslim edilebilir.

© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım