Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-LUCCA Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-LUCCA Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

Lucca masa ayağı dikdörtgen ölçülerdeki compact, werzalit, masif, membran, mdf, corian, iroko vb. masa tablaları ile kullanıma uygundur.
Tabanı zemin ayarlı ve pingolu olan Lucca masa ayağı elektrostatik toz boyalıdır ve tercih edilen her renkte boyalı olarak imal edilebilir.
Lucca masa ayağı otel, cafe, restaurant, pastane, yemekhane, kantin gibi kalabalık işletmelerde yoğun kullanıma uygun dayanıklılığa sahiptir. 
Döküm masa ayağı, alüminyum masa ayağı, ahşap masa ayağı, katlanır masa ayağı, bar masa ayağı, plastik masa ayağı, metal masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-LUCCA Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları


Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Lucca döküm masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İstenilen renge boyanabilir. İç mekan ve üzeri kapalı dış mekan kullanımına uygundur. Aynı model masa ayağı bar bankosu ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım