Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-LİR-M Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-LİR-M Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları

Lir masa ayağı vazo formlu ahşap dikmesiyle zarif bir şıklık isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Ahşap ve metalin bir araya gelerek ortaya mükemmel bir tasarım koyduğu Lir ahşap masa ayağı kullanıldığı mekana imza atacak bir üründür.
Compact, membran, werzalit, mdf, masif, iroko, corian masa tablaları ile kullanıma uygun olan Lir masa ayağının tabanı döküm ağırlıklı ve zemin ayarlı pingoludur.
Masa ve sandalye grubunun çok fazla kişi tarafından kullanıldığı mekanlar olan otel, cafe, restaurant, avm, kantin, yemekhane vb. alanlarda yoğun kullanıma uygun dayanıklılıktadır.
Lir masa ayağı ve diğer ahşap masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi edinmek, fiyat teklifi ve termin süresi almak için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden  ya da telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-LİR-M Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Yeni tasarım Lir ahşap dikmeli masa ayakları, kare ve yuvarlak masa tablası için uygundur. Dikdörtgen masa tablası için iki adet kullanılabilir. Alt tabanı döküm ağırlıklı ve pingoludur. Masa ayakları kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, paslanmaz veya elektrostatik boyalı olabilir. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım