Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-VALLEY Kademeli Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-VALLEY Kademeli Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

Cafe dekorasyon işinin en önemli adımı mobilya ve aksesuar seçimidir. Masa ayağının cafe dekorasyonunda çok önemli bir rolü vardır. Doğru seçilen masa ayağı işlevi yanı sıra dekorasyonda fark yaratacak mükemmel bir aksesuar olabilir.
Kademeli taban tasarımıyla Valley masa ayağı cafe restaurant dekorasyonu için eşsiz bir üründür.
Valley kademeli döküm masa ayağı compact, werzalit, membran, mdf, corian, iroko, masif gibi masa tablaları ile kullanılabileceği gibi kütük ve mermer masa tablası gibi ağır tablalar ile de kullanıma uygundur.
Tabanında zemin ayarı için pingolar mevcut olan Valley masa ayağı pürüzlü zeminlerde de kullanılabilir. Elektrostatik fırın boyalıdır ve istenilen her renkte imal edilebilir.
Neo Bahçe olarak masa ayağı imalat ve satışı yanı sıra birçok malzemeden imal ettiğimiz masa tablaları için kalite ve ekonomik fiyat garantisi vermekteyiz. Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-VALLEY Kademeli Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları


Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Valley kademeli döküm masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İstenilen renge boyanabilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım