Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-DOR-H Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-DOR-H Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları

Dor masa ayağı ahşabın sıcaklığıyla metalin net görüntüsünü buluşturarak estetik bir görünüme sahip oluyor. Ahşap masa ayakları doğal görünümü ile mekanda huzuru yansıtıyor. Dor masa ayağı dekorasyonda ahşaptan vazgeçemeyenler için tasarlanmış bir klasiktir.
Tabanı döküm ağırlıklı ve zemin ayarlı pingolu olan Dor masa ayağının ahşap mdf dikmesi istenilen renkte üretilebilir. Metal kısımları kromaj kaplama ya da elektrostatik toz boya uygulaması yapılarak istenilen renkte imal edilebilir.
Dor ahşap dikmeli masa ayağı compact masa tablası, werzalit masa tablası, masif masa tablası, membran masa tablası, iroko masa tablası, mdf masa tablası, corian masa tablası, kütük masa tablası gibi pek çok ürünle birlikte kullanıma uygundur.
Otel, cafe, restaurant, avm, kantin, yemekhane gibi kalabalık mekanlarda yoğun kullanıma uygun dayanıklılığa sahiptir.
Ahşap masa ayakları, metal masa ayakları, döküm masa ayakları, plastik masa ayakları, alüminyum masa ayakları, kompozit masa ayakları, bar masası ayakları ve daha birçok masa ayağı modelimiz hakkında detaylı bilgi almak, toptan siparişler için fiyat teklifi ve termin süresi almak ya da sipariş vermek için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden veya telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.


NEO-DOR-H Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

ÖRNEK UYGULAMALAR
NEO-DOR-H  Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-1 NEO-DOR-H Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-2

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Dor ahşap dikmeli masa ayağının ölçüleri masa tablasına göre değişebilir. Alt tabanı döküm ağırlıklı ve pingoludur. Dikdörtgen masalar için dikdörtgen taban ve iki dikmeli yapılabilir. Masa ayakları, kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, paslanmaz veya elektrostatik boyalı olabilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.

 


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım