Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-HERA Katlanır Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-HERA Katlanır Masa Ayağı Masa Ayakları

Hera katlanır masa ayağı 2x1 cm dolu demirden imal edilmektedir. Kare ve yuvarlak ölçülerdeki compact, werzalit, corian, mdf, membran, iroko vb. masa tablaları ile kullanıma uygundur.
Hera katlanır masa ayağı otel, cafe, restaurant, pastane, yemekhane, kantin gibi kalabalık işletmelerdeki yoğun kullanıma uygun dayanıklılığa sahiptir. Masaların gerekli durumlarda açıldığı haricinde depolandığı küçük alanlar için ideal bir ürün olan Hera katlanır masa ayağının kullanımı da oldukça pratiktir.
Elektrostatik toz boya uygulaması ile istenilen Ral renginde imal edilebilen Hera katlanır masa ayağı tercih edilirse bar boyu masalar için uygun ölçüde de üretilebilir.
Katlanır masa ayağı, banket katlanır masa ayağı, kompozit masa ayağı, plastik masa ayağı, metal masa ayağı, döküm masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-HERA Katlanır Masa Ayağı Masa Ayakları NEO-HERA Katlanır Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Hera Katlanır masa ayakları, kare ve yuvarlak masa tablalar için uygundur. Elektrostatik boyalı yapısı ile iç ve dış mekanda kullanılabilir. Katlanabilme özelliği sayesinde yerden tasarruf sağlar. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım