Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » Kompozit-5 Masa Ayağı Masa Ayakları

Kompozit-5 Masa Ayağı Masa Ayakları

Masa ayakları mekan dekorasyonunda küçük ama önemli bir yer tutar. Konsepte uygun seçilen masa ayağı işlevinin yanı sıra aksesuar görevi de görecektir. Masa tablasının malzeme, desen ve ölçüsüne göre uygun bir masa ayağı seçimi cafe açmak isteyen girişimciler için ya da mimarlar için önemli bir adımdır.  Kompozit masa ayakları iç mekanda olduğu gibi dış mekanda da kullanılabilme avantajıyla otel, cafe, restaurant, pastane gibi işletmeler için oldukça ideal bir üründür.
Kompozit-5 masa ayağı kare ve yuvarlak ölçülerdeki compact, werzalit, mdf, masif, iroko, membran vb. masa tablaları ile kullanıma uygundur. Altında zemin ayarı için pingolar mevcuttur.
Kompozit masa ayakları, plastik masa ayakları, ahşap masa ayakları, metal masa ayakları, katlanır masa ayakları, döküm masa ayakları modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Kompozit-5 Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Kompozit-5 masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Bahçe kullanımında hava şartlarına dayanıklıdır. Paslanma yapmaz. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım