Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-DALE Kademeli Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-DALE Kademeli Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

Dale kademeli döküm masa ayağı modelimiz dikdörtgen ölçülerdeki compact masa tablası, werzalit masa tablası, mdf masa tablası, membran masa tablası, masif masa tablası, corian masa tablası gibi ürünlerle kullanıma uygundur.
Otel, cafe, restaurant, kantin, yemekhane, pastane gibi masa ve sandalyelerin çok fazla kişi tarafından sürekli ve yoğun olarak kullanıldığı mekanlarda Dale kademeli döküm masa ayağı sağlamlığının yanı sıra oldukça şık ve modern bir ürün olmasıyla da işletmeciler ve mimarlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.
Tabanında zemin ayarı için pingolar mevcut olan Dale döküm masa ayağı elektrostatik toz boyalıdır ve istenilen her renkte boyanabilir.
Dale kademeli döküm masa ayağı, plastik, ahşap, alüminyum, metal, kompozit, kromaj masa ayağı modellerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-DALE Kademeli Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları



Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Dale kademeli döküm masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İstenilen renge boyanabilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Aynı model masa ayağı bar  bankosu ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım