Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-ERA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ay

NEO-ERA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ay

Ahşap mobilya ve aksesuar tasarımlarının en güzide örneklerinden biri olan Era masa ayağının dikmesi tornalı ahşaptan tabanı ise döküm ağırlıklı metalden oluşmaktadır.
Tabanında zemin ayarı için pingolar mevcut olan Era ahşap tornalı masa ayağı düz olmayan pürüzlü zeminlerde de kullanım kolaylığı sağlar.
Kare ve yuvarlak ölçülerdeki masif, membran, compact, corian, werzalit, iroko ve kütük masa tablaları ile gösterişli ve lüks bir görünüm yaratır.
Kalbürüstü cafe, restaurant, otel gibi işletmelerin ilk tercihlerinden olan Era ahşap masa ayağı yoğun kullanıma da uygun dayanıklılıktadır.
Tornalı masa ayağı modelleri, ahşap masa ayağı modelleri ve diğer ürün gruplarımız hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle mail ya da telefon yoluyla iletişime geçebilirsiniz.


NEO-ERA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

ÖRNEK UYGULAMALAR
NEO-ERA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-1 NEO-ERA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-2

NEO-ERA-M Ahşap Dikmeli Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-3


Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Yeni tasarım ERA ahşap dikmeli tornalı masa ayakları, yuvarlak veya kare masa tablası için uygundur. Dikdörtgen masa tablası için iki adet olarak kullanılabilir, istenirse taban dikdörtgen yapılabilir. Alt tabanı döküm ağırlıklı ve pingoludur. Masa ayağı tabanı kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, paslanmaz veya elektrostatik boyalı olabilir.  Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım