Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-ASLAN-4 Alüminyum Döküm Masa Ayağı Masa Ayakla

NEO-ASLAN-4 Alüminyum Döküm Masa Ayağı Masa Ayakla

Alüminyum dökümden imal Aslan 4 masa ayağı iç mekanda olduğu paslanmazlık özelliği sayesinde dış mekanda da kullanıma uygundur.
Aslan 4 alüminyum masa ayağı compact masa tablası, werzalit masa tablası, membran masa tablası, masif masa tablası, mdf masa tablası, corian masa tablası gibi ürünlerle mükemmel bir uyum sağlar.
Tabanı zemin ayarı için pingolu olan Aslan 4 masa ayağı elektrostatik toz boya uygulaması ile istenilen her renkte imal edilebilir.
Aslan 4 alüminyum döküm masa ayağı dayanıklı ve sağlam oluşu ile otel, cafe, restaurant, kantin, yemekhane, pastane, fırın cafe gibi işletmelerim hem iç hem de dış mekanlarında kullanılmaktadır.
Pik ve alüminyum döküm masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-ASLAN-4 Alüminyum Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları


Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Aslan alüminyum döküm masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İstenilen renge boyanabilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım