Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-ESPE-M Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-ESPE-M Masa Ayağı Masa Ayakları

Espe masa ayağı, dikdörtgen masa tablası ile ikili olarak kullanıma uygundur.
Taban ölçüsü 8x38 cm olan Espe masa ayağı döküm ağırlıklı ve zemin ayarlı pingoludur.
Özel imalatımız olan Espe masa ayağında taban, dikme ve bağlantı aparatının ölçülerinde talebe göre değişiklik yapılabilmektedir. Kromaj kaplamalı ya da elektrostatik toz boya uygulamasıyla istenilen RAL renginde boyalı olarak üretim yapılabilir.
Keskin ve net hatlara sahip tasarımıyla cafe, restaurant iç mekan dizaynında modern bir görünüm yaratmak için mükemmel bir alternatiftir.
Espe masa ayağını ürün portfoyümüzde bulunan compact masa tablası, werzalit masa tablası, teak masa tablası ve doğal ahşap kütük masa tablalarıyla birlikte hayalinizdeki masayı oluşturabilirsiniz.
Toptan masa ayağı fiyatı almak, Espe masa ayağı ve diğer ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için bizimle iletişime geçebilir, hemen sipariş verebilirsiniz.


NEO-ESPE-M Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.


ÖRNEK UYGULAMALAR
NEO-ESPE-M Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-1 NEO-ESPE-M Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-2

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Yeni tasarım NEO-ESPE-M masa ayağı, dikdörtgen masa tablası için uygundur. Alt tabanı döküm ağırlıklı ve pingoludur. Masa ayakları kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, paslanmaz veya elektrostatik boyalı olabilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.
 


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım