Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-Concord Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-Concord Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Concord alüminyum masa ayağı işlemeli yuvarlak tabanı ve damla biçimli dikmesiyle otantik cafe konseptleri için ideal bir tamamlayıcıdır. Alüminyum masa ayakları paslanmazlık özelliği nedeniyle dış mekan oturum alanlarında tercih sebebidir. Concord alüminyum masa ayağı otel, cafe, restaurant gibi işletmelerdeki yoğun kullanıma uygun dayanıklılıktadır. Yuvarlak ve kare ölçülerdeki masif, membran, mdf, werzalit, compact, iroko vb. masa tablaları ile kullanıma uygundur. Elektrostatik toz boyalıdır ve tercih edilen her renkte imal edilebilir. Tabanında zemin ayarı için pingolar mevcuttur.
Ahşap, metal, alüminyum, pik, plastik, kompozit gibi malzemelerle ürettiğimiz masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak, mevcut tablanıza uygun masa ayağını seçimi yapmak için irtibat numaralarımızdan ya da mail yoluyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-Concord Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları


NEO-Concord Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Farklı renklerde statik boya uygulanabilir. Dış hava şartlarına dayanıklıdır. 7Kg, 9,5 Kg ve 13,5 Kg ağırlık seçenekleri ile sunulmakyadır. Taban çapı Ø42cm dir. Alüminyum malzemeden imal edildiği için paslanmaz. Otel, cafe, restaurant gibi yoğun kullanımlı işletmeler için tercih edilen masa ayağı modelidir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım