Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-POLO Banket Katlanır Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-POLO Banket Katlanır Masa Ayağı Masa Ayakları

Toplantı, konferans, event, balo, davet, düğün gibi organizasyonlarda kullanılan banket masalar işlevi yanı sıra şıklığıyla da salonları doldurmaktadır.
Katlanır banket masalar organizasyondaki kişi sayısına göre düzenlenip ihtiyaç haricinde pratik bir şekilde depoya kaldırılabilir.
Banket masaların tabla ölçülerinin büyük olması sebebiyle imalatımız olan banket masa ayaklarını tablayı ortasından desteklemesi açısından çerçeveli olarak imal ediyoruz. Bu anlamda masa tablasına büyük bir mukavemet sağlayan banket masa ayağı modelimiz aynı zamanda kullanıcı açmadan açılmayan ve kapatmadan kapanmayan bir kilit mekanizmasına sahiptir.
Banket masa ayağı modelimiz katlanır mekanizmasının altında bulunan çizmez takozlar sayesinde üst üste istiflenerek depolanabilir, altında bulunan diğer masanın tablasına zarar vermez.
Elektrostatik toz boya uygulaması ile tercih edilen renkte imal edilebilen banket masa ayağının altında zemin ayarı için pingolar mevcuttur.
Banket masaların 18 mm Mdf ve kenarları Pvc banttan oluşan tablası, çerçeveli ve kilit mekanizmalı banket masa ayağı ile mükemmel bir bütünlük sağlar.
Katlanır banket masa ayağı modelimiz hakkında detaylı bilgi almak, fiyat teklifi ve termin süresi istemek için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-POLO Yuvarlak Banket Katlanır Masa Ayağı
 
NEO-POLO Dikdörtgen Banket Katlanır Masa Ayağı
 
NEO-POLO Yuvarlak Banket Katlanır Masa Ayağı
 
NEO-POLO Dikdörtgen Banket Katlanır Masa Ayağı
 
Banket Katlanır Masa Ayağı Detay-1 Banket Katlanır Masa Ayağı Detay-2


Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması :
Dikdörtgen, yuvarlak, kare, yarım daire gibi farklı model ve ölçüde masa tablaları için kullanılan banket masa ayakları özel imalat olarak üretilir. Standart olan siyah, beyaz, gri renk seçeneklerinin dışında, yüksek adetli siparişlerde renk kodu bildirilebilir.

Genel Özellikleri;
* Masa ayakları açıldığında tık sesi gelir, bilye yuvaya oturunca masa siz kapatmadığınız sürece kapanmaz. Kapalı olan masa ise siz açmadığınız sürece kendiliğinden açılmaz.
* Özel Elektrostatik Toz Boyalı.
* Üst Üste Stoklanabilir. Çerçevelerin altında ilave plastik takozlar bulunur. Masalar üst üste istiflendiğinde bu takozlar, bir alttaki masa tablasının çizilmemesini sağlar.
* Tabla altındaki büküm çerçeve, tablanın eğilmesini engeller, ömrünü uzatır. Profil malzemeye göre daha hafiftir, ilave yük getirmez.
* Olası zemin bozukluklarına karşı ayakların altında ayarlı pabuçlar bulunur. Gerekli durumlarda buradan ayar yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım