Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-LEDA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa A

NEO-LEDA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa A

Kullanıldığı her alana sıcak bir görünüm katan ve huzurlu bir konsept yaratan ahşap mobilyalar özellikle iç mekan dekorasyonunun gözdelerindendir.
Leda ahşap tornalı masa ayağı cafe, restaurant, yemekhane, kantin vb. işletmelerdeki yoğun kullanıma uygun dayanıklılıkta üretilmektedir. Dikdörtgen ölçülerdeki masa tablaları için ideal olan Leda ahşap tornalı masa ayağı Compact, werzalit, membran, masif, corian, iroko masa tablaları ile kullanıma uygundur.
Tabanı metal olan Leda ahşap masa ayağı döküm ağırlıklı ve zemin ayarlıdır. Tabanı tercihe göre kromaj kaplamalı ya da elektrostatik toz boya uygulaması ile istenilen RAL renginde boyalı olarak imal edilebilir.
Leda ahşap masa ayağı ve diğer ahşap masa ayağı modelleri hakkında detaylı bilgi almak, sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-LEDA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Yeni tasarım Leda ahşap dikmeli tornalı masa ayakları, dikdörtgen masa tablası için uygundur. Alt tabanı döküm ağırlıklı ve pingoludur. Masa ayakları kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, paslanmaz veya elektrostatik boyalı olabilir. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım