Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-KARYA-H Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-KARYA-H Masa Ayağı Masa Ayakları

Karya V şeklinde masa ayağı modelimiz 40x60 cm taban ölçüsüne sahip olup döküm ağırlıklı ve zemin ayarlı, pingoludur.
İç mekan masası oluşturmak için ideal dayanıklılığa sahip bir taşıyıcı olan Karya ergonomik tasarımı sayesinde masada oturan kişilerin bacaklarıyla teması oldukça az olup rahat bir oturum alanı sağlamaktadır.
İsteğe göre kromaj kaplamalı ya da elektrostatik toz boya uygulaması ile istenilen renkte boyalı olabilir.
Karya masa ayağını ürün gamımızda bulunan compact masa tablası, werzalit masa tablası, masif masa tablası, rattan masa tablası ve doğal ahşap kütük masa tablaları ile birlikte kullanarak mükemmel bir masa yaratabilirsiniz.
Kromaj masa ayakları, döküm masa ayakları, alüminyum masa ayakları ve diğer modellerimiz için masa ayağı fiyatı almak, ekonomik masa ayağı ile hayalinizdeki mekanı oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-KARYA-H Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Yeni tasarım Karya masa ayağı, dikdörtgen masa tablası için uygundur. Alt tabanı döküm ağırlıklı ve pingoludur. Masa ayakları kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, paslanmaz veya elektrostatik boyalı olabilir. Karya masa ayağı, bar bankosu ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım