Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-ANTARES-M Kare Tabanlı Masa Ayağı Masa Ayakla

NEO-ANTARES-M Kare Tabanlı Masa Ayağı Masa Ayakla

Antares kare masa ayağı, kare cafe masası ihtiyaçlarında kare masa tablaları ile mükemmel uyum sağladığı gibi dikdörtgen cafe masası için de iki adet kullanılarak eşsiz bir tasarım yaratılabilir.
Özel imalat masa ayağı olan Antares modelimiz elektrostatik toz boya uygulaması yapılarak istenilen renkte üretilebilir.
Compact masa tablası, werzalit masa tablası, mdf masa tablası, masif masa tablası ve ahşap kütük tablalar ile kullanılarak mekana ve konsepte farklı bir boyut katar.
İsteğe göre kromaj masa ayağı için kromaj kaplama uygulaması yapılabilir.
Antares kare masa ayağı nakliye aşamasında zarar görmemesi açısından İstanbul dışı gönderiler demonte olarak yapılabilir.
Cafe ve restaurant açmak istiyorsanız bizimle iletişime geçerek masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 

NEO-ANTARES-M Kare Tabanlı Masa Ayağı  Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.


ÖRNEK UYGULAMALAR
NEO-ANTARES-M Kare Tabanlı Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-1 NEO-ANTARES-M Kare Tabanlı Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-2

NEO-ANTARES-M Kare Tabanlı Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-3


Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Yeni tasarım Antares masa ayağının ölçüleri masa tablasına göre üretilebilir. Alt tabanı döküm ağırlıklı ve zemin ayarlı pingoludur. Dikdörtgen masalar için dikdörtgen taban ve iki dikmeli yapılabilir. Masa ayakları kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, paslanmaz veya elektrostatik boyalı olabilir. Aynı model masa ayağı, bar masası ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir. Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.

 



© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım