Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-NORM Piramit Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-NORM Piramit Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

Piramit tasarımlı tabanı ile Norm döküm masa ayağı özellikle geometrik desen ve şekillerin hakim olduğu konseptlerde mükemmel bir tamamlayıcıdır.
Kare ve yuvarlak ölçülerdeki compact, werzalit, masif, membran, mdf, corian, iroko masa tablaları ile mükemmel bir uyum sağlayan Norm döküm masa ayağı kütük ve mermer gibi ağır masa tablalarıyla da kullanılabilecek dayanıklılıktadır.
Tabanında zemin ayarı için pingolar mevcut olan Norm masa ayağı elektrostatik toz boyalıdır ve istenilen her renkte imal edilebilir.
Norm masa ayağı ve diğer döküm masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-NORM Piramit Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları



Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Norm döküm masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İstenilen renge boyanabilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım