Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-ANCHOR Çapa Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-ANCHOR Çapa Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Anchor alüminyum döküm masa ayağı deniz ve denizcilik teması üzerine tasarlanmıştır. Masa ayağı işlevi yanı sıra mükemmel bir aksesuar olan Anchor modelimiz kalburüstü bir mekan yaratmak için gerekli modernliğe ve şıklığa sahiptir.
Alüminyum malzemenin paslanmazlık özelliği sayesinde özellikle dış mekanda kullanım alanı geniştir.  
Anchor alüminyum masa ayağı bu yönüyle iç mekanda olduğu kadar dış mekanda da uzun yıllar kullanılabilecek dayanıklılığa sahiptir.
Elektrostatik toz boya uygulaması ile istenilen Ral kodunda boya uygulaması yapılabilen Anchor alüminyum masa ayağı her konsept için ideal renginde imal edilebilir.
Kare masa tablaları ile kullanılabileceği gibi ara bağlantısı uzatılarak dikdörtgen masa tablaları için de uygun ölçülerde üretilebilir.
Anchor alüminyum döküm masa ayağı compact, werzalit, membran, mdf, corian, iroko, masif, kütük gibi doğal ahşap masa tablaları ile kullanıma uygundur.
Alüminyum masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-ANCHOR Çapa Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları NEO-ANCHOR Çapa Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız. ,

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Çapa alüminyum masa ayağı sağlam yapısı ve farklı tasarımı ile öne çıkıyor. kare, yuvarlak, dikdörtgen masa tablası için uygundur. İstenilen renge boyanabilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım