Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-VESTA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa

NEO-VESTA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa

Ahşap mobilyalar doğallığı ile mekanı huzurlu ve ayrıcalıklı kılar. Ahşabın işlenmiş en güzel tasarımlarından olan Vesta ahşap torna masa ayağı kullanıldığı mekana canlılık ve hareket katar.
Ahşap masa tablaları ile mükemmel bir bütünlük sağlayan Vesta masa ayağı compact, werzalit, membran, masif, iroko, teak, corian vb. masa tablaları ile kullanıma uygundur.
Vesta tornalı ahşap masa ayağı tabanı metal olup döküm ağırlıklı ve zemin ayarlı pingoludur. Ayrıca Vesta ahşap masa ayağının tabanı tercihe göre kromaj kaplamalı ya da elektrostatik toz boya uygulaması yapılarak istenilen renkte imal edilebilir.
Lüks restaurantlar için tasarıma imzasını atacak bir ürün olan Vesta masa ayağı mekanını farklı ve ayrıcalıklı kılmak isteyen işletmeciler ve iç mekan mimarlarının ilk tercihidir.
Vesta masa ayağı ve diğer ahşap masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi edinmek, fiyat teklifi ve termin süresi almak ve sipariş oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-VESTA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

ÖRNEK UYGULAMALAR
NEO-VESTA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-1 NEO-VESTA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-2

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Yeni tasarım Vesta ahşap dikmeli tornalı masa ayakları, kare ve yuvarlak masa tablası için uygundur. Dikdörtgen masa tablası için iki adet kullanılabilir. Alt tabanı döküm ağırlıklı ve pingoludur. Masa ayakları kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, paslanmaz veya elektrostatik boyalı olabilir. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım