Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-İDA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ay

NEO-İDA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ay

Doğallığın ve huzurun temsilcisi olan ahşap bu yönüyle iç mekan mimarisine çok şey katıyor. İda ahşap tornalı masa ayağı mekan konseptine zarif ve estetik bir dokunuş katarak yaratmak istediğiniz iç mekan tasarımını zirveye taşır.
Cafe ve restaurant masalarına lüks ve zengin bir görünüm katan İda masa ayağı dekorasyona yapacağınız küçük ama etkili bir dokunuştur.
Tornalı ahşap dikmeli İda masa ayağının metal tabanının altında döküm ağırlık ve zemin ayarı için pingolar mevcuttur. Metal taban tercihe göre kromaj kaplamalı ya da elektrostatik toz boya uygulaması ile istenilen RAL renginde boyalı olarak imal edilebilir.
Yuvarlak ve kare ölçülerdeki masa tablalarıyla mükemmel bir bütünlük sağlayan İda ahşap masa ayağı compact, werzalit, membran, masif, iroko, corian ve kütük masa tablası ile kullanıma uygundur.
Tornalı masa ayağı modelleri hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek, toptan siparişleriniz için fiyat teklifi ve termin süresi istemek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-İDA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

ÖRNEK UYGULAMALAR
NEO-İDA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-1 NEO-İDA-M Ahşap Dikmeli Tornalı Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-2

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Yeni tasarım İda ahşap dikmeli tornalı masa ayakları, yuvarlak veya kare masa tablası için uygundur. Dikdörtgen masa tablası için iki adet olarak kullanılabilir, istenirse taban dikdörtgen yapılabilir. Alt tabanı döküm ağırlıklı ve pingoludur. Masa ayağı tabanı kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, paslanmaz veya elektrostatik boyalı olabilir. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım