Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-TİTAN-H Ahşap Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-TİTAN-H Ahşap Masa Ayağı Masa Ayakları

Titan masa ayağı ahşap dikme ile metal konik tabanı buluşturan eşsiz bir tasarımdır. Doğallığın sembolü olan ahşabın dekorasyonda büyük bir yeri ve önemi vardır. Sıcaklığı ve huzuru yansıtan ahşap bu anlamda kullanıldığı her alanı konforlu kılıyor.
Tabanı döküm ağırlıklı ve zemin ayarlı pingolu olan Titan ahşap dikmeli masa ayağı kare ve yuvarlak ebartlardaki masa tablaları ile mükemmel bir uyum sağlar. Compact masa tablası, werzalit masa tablası, masif masa tablası, mdf masa tablası, membran masa tablası, iroko masa tablası, corian masa tablası ve daha birçok malzeme ile kullanıma uygundur.
Titan ahşap masa ayağı otel, cafe, restaurant, avm, kantin, yemekhane gibi masaların çok fazla insan tarafından kullanıldığı alanlarda bu sirkülasyona uygun dayanıklılığa sahiptir.
Ahşap masa ayakları, metal masa ayakları, siyah masa ayakları, döküm masa ayakları, alüminyum masa ayakları, plastik masa ayakları, katlanır masa ayakları, paslanmaz masa ayakları, bar masa ayakları hakkında detaylı bilgi almak, toptan siparişleriniz için fiyat teklifi ve termin süresi istemek için iletişim sayfamızda mevcut olan mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.


NEO-TİTAN-H Ahşap Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.
Ürün Açıklaması :
Titan ahşap dikmeli kubbe taban masa ayakları, kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, elektrostatik boyalı veya paslanmaz olabilir. İç mekan kullanımına uygundur. Dış mekan için masa ayağı dikmesi ahşap görünümlü metal yapılabilir. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım