Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-ROYAL Yuvarlak Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-ROYAL Yuvarlak Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

Yuvarlak döküm tabanlı Royal masa ayağı yuvarlak masa tablalarıyla birlikte kullanılarak şık ve zarif bir masa yaratmak için ideal bir üründür.
Royal masa ayağının tabanında zemin ayarı için pingolar mevcuttur. Elektrostatik toz boya uygulaması ile istediğiniz her renkte imal edilebilir.
Compact masa tablası, wezalit masa tablası, membran masa tablası, mdf masa tablası, masif masa tablası, iroko masa tablası, corian masa tablası gibi ürünler ile kullanıma uygundur.
Royal döküm masa ayağı otel, cafe, restaurant, yemekhane, kantin, pastane gibi işletmelerde kullanılabilecek dayanıklılığa sahiptir.
Royal masa ayağı ve diğer masa ayağı modelleriz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-ROYAL Yuvarlak Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Royal döküm masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İstenilen renge boyanabilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım