Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-EVORA-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-EVORA-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Hafif ve paslanmaz bir metal olan alüminyum ile imal ettiğimiz Evora masa ayağı dış mekanın kurtarıcı ürünlerindendir. Yansıtma özelliği ile hemen her malzemedeki masa tablası ile mükemmel uyum yakalayan Evora masa ayağı bahçe alanlarının tamamlayıcı parçasıdır.
Masa ayakları dekorasyonun küçük ama en önemli ayrıntılarındandır. Evora yıldız formlu tabanı ile dekorasyona hareketlilik katarak canlı bir mekan yaratmanıza yardımcı olacaktır.
Evora masa ayağı compact masa tablası, teak masa tablası, masif masa tablası, werzalit masa tablası gibi malzemeler ile kullanıma uygundur.
Alüminyum masa ayakları, döküm masa ayakları, banket masa ayakları, krom masa ayakları, paslanmaz masa ayakları, ahşap masa ayakları modellerimizle ilgili detaylı bilgi almak ve  istediğiniz masayı tasarlamanıza yardımcı olabilmemiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-EVORA-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları


Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.
Ürün Açıklaması :
Evora alüminyum masa ayakları kullanılacak mekanın özelliklerine göre eloksallı veya elektrostatik boyalı imal edilebilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım