Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-SHIP Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-SHIP Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Ship alüminyum döküm masa ayağı deniz ve denizcilik teması üzerine tasarlanmış mükemmel bir üründür. Masa ayağından öte muazzam bir aksesuar olan Ship masa ayağı lüks ve şık mekanlar için mükemmel bir alternatiftir.
Kare ve yuvarlak ölçülerdeki masa tablaları ile kullanıma uygun olan Ship alüminyum masa ayağı compact, werzalit, membran, mdf, carian, iroko ve kütük gibi masa tablalarıyla mükemmel bir uyum sağlar.
Ship alüminyum döküm masa ayağı elektrostatik toz boya uygulamasıyla istenilen renkte imal edilebilir.
Alüminyum malzemenin paslanmama özelliği vardır ve bu özelliği sayesinde dış mekanda kullanım alanı çok geniştir. Otel, cafe, restaurant gibi işletmelerin iç mekanında olduğu gibi bahçe oturum alanlarında da kullanılabilir.
Ship alüminyum masa ayağı ve diğer masa ayağı modelleriz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-SHIP Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız. 

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Ship alüminyum masa ayağı sağlam yapısı ve farklı tasarımı ile öne çıkıyor. kare, yuvarlak masa tablası için uygundur. İstenilen renge boyanabilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım